maandag 4 januari 2016

Online spaarprogramma's, hoe werkt het, verdien je er wat mee?


Er zijn veel online spaarprogramma's, het meest verstandige is om je bij zoveel mogelijk van deze spaarprogramma's aan te melden, dan krijg je ook meer mailtjes en meer enquêtes/onderzoeken om in te vullen en dus meer verdiensten.
Bovendien hebben een aantal spaarprogramma's ook een jackpot of een bingo waar je verder niets voor hoeft te doen, maar wel veel mee kan verdienen ( soms wel € 500,- ! ).


Als je die tijd er in wil stoppen, dus als jij tijd hebt en je zit toch al de hele dag wat op je Phone of tablet te tikken dan kan je dit gerust overwegen.
Wat moet je dan zoal in deze programma's om geld te verdienen?
Geld verdienen met: e-mails lezen, online winkelen, bannerkliks, enquêtes/onderzoeken, leden werven, sport voorspellingen, vinden.nl, spelletjes spelen, bingo, krassen, prijsvragen, puzzels, loterij creditcard profiel invullen, referral wedstrijd, testimonial schrijven, Facebook likes, Jackpot Kortingscodes, Proefabonnementen, Webshops beoordelen,...


Een van de betere programma's vind ik cashbackdeals een andere grote speler is qassa en dat last but definitely not least heb je nog euroclix.
Deze geven je respectievelijk een startbonus van 7,5€ bij cashbackdeals, 1,25 en 1,95 voor qassa en euroclix.

Euroclix vergt het meeste werkt maar hier moet je dan ook op een beduidend hoger bedrag rekenen 1000 a 1500€ op jaarbasis is hier realistisch.
LET OP!!!
Online winkelen
Euroclix heeft ruim 1600 webwinkels waar je korting (=clix) kunt krijgen als je wat via internet wilt bestellen. Het aantal te verdienen clix verschilt per aanbieder.
Als je dus besluit om eens wat via een webwinkel te willen kopen, dan moet je altijd controleren of deze webwinkel ook bij Euroclix voorkomt, met ruim 1600 winkels is dit vaak wel het geval. Je krijgt dan extra clix voor iets wat je toch sowieso wel wou bestellen, en dat is dan toch weer mooi meegenomen.
De kortingen verschillen per aanbieder.


LET nog een x OP!!!
Sparen brengt hier wel op! Hoe meer clix je hebt hoe meer ze waard worden bij uitbetaling!


Bij de overige spaarprogrammas zie je dat bijna nooit, de uitbetalingsgrens zit over het algemeen tussen de 10€ en 25€, dus haak nou niet af als je op 9,03€ staat:)

Er zijn erg veel van dergelijke programmas als je op een hele reeks inschrijft heb je al vlot 100€ cadeau je moet ze dan wel nog alle 20 of zo opklikken tot ze de uitbetalings grens bereiken, maar dan heb je 20x10 +100= 300€ te pakken.
Uitbetalingen afgelopen jaar voor www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl
€ 4965,35 laten uitbetalen in de laatste 12 maanden met de op website genoemde spaarprogramma's
Voor meer info* zie http://www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl/


* en uiteraard ook als inspiratiebron voor dit stukje gebruikt!!!

Vergeet niet om je in te schrijven op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten